Luodolla Soi!

Paikka: Linkosaari
Liput: Vapaa pääsy
Ryhmäkuljetukset:
Ryhmäkuljetuksen hinta 40 e/hlö

Olisiko aika veneillä tai subbailla kohti Linkosaarta? Sunnuntai-iltana veneilijöille ja vesilläliikkujille tarjolla upea konsertti. Tällä kertaa musiikki kajahtaa Linkosaaresta kitaran ja laulun sävelin, kun Viitasen Piia esiintyy soolona.

www.viitasenpiia.com
Instagram: viitasenpiia

Konsertista pääsee nauttimaan myös ryhmäkuljetuksella. Eli jos sinulla ei ole omaa kulkuneuvoa saaren edustalle, niin ole yhteydessä ja pääset ryhmäkuljetuksiin mukaan:

Käy katsomassa viime vuoden Hyvin Soi! -järvikonsertin tunnelmia kuvagalleriasta.

 

Konsertin sponsorina toimii OP Järvi-Häme.

Vesimyllyllä Soi!

Paikka: Vesimyllymuseo 
Liput: 20/15 € (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)
Lippu.fi tai paikanpäältä käteis- tai korttimaksulla

 

Osta lippu

Vesimyllymuseolla kuullaan Markku Lepistön konsertti joka on osa Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertuetta.

Harmonikkataiteilija Markku Lepistö on tunnustettu kansanmuusikko, jolla on takanaan yli 40 vuotta kestänyt musiikkiura. Sooloprojektien lisäksi Lepistö on musisoinut useissa eri kokoonpanoissa Suomessa ja ulkomailla. Lepistö on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä useita nuottikirjoja. Konsertissa kuullaan sekä perinteisempää että Lepistön säveltämää uutta kansanmusiikkia.

Koneen Säätiö on myöntänyt Lepistölle vuosille 2023–2025 apurahan taiteelliseen työskentelyyn. Sen yhtenä osana toteutetaan Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertue kulttuuriympäristöissä eri puolilla Suomea. Lepistö toivoo kiertueen havahduttavan ihmiset näkemään arvokkaat kulttuuriperintökohteet elinympäristössään.

”Toivoisin että saisin heräteltyä ihmisissä ajatusta siitä, mitä se museo oikeasti pitää sisällään – että se ei ole pelkkiä esineitä vaan että jokaiseen esineeseen liittyy varmasti jotain ihan mielettömiä tarinoita, tapahtumia, elämänkulkuun liittyviä juttuja”, Lepistö pohtii. ”Samalla haastan museoiden ylläpitäjät ympäri maan miettimään, miten oman koti- tai talomuseon toimintaa voisi elävöittää ja monipuolistaa.”

Seuraa Herttoniemestä Särestöniemeen -kiertueen etenemistä somessa!

www.markkulepisto.com