Linda Taakala

Ohjaajana joogaharjoutuksessa on psykoterapeutti ja joogaohjaaja Linda Taakala, Vääksyn Joogasalongista. www.joogasalonki.fi

Lindalla on 20 vuoden kokemus astangajoogan harjoittamisesta, joka on hänelle lämpimien ihmissuhteiden ja luonnosta nauttimisen rinnalla mieluisin elämäntapa oman terveyden ja tasapainon ylläpitämisessä. Tarve joogan ohjaamiseen on syntynyt siitä, miten kivaa ja viisasta joogan harjoittaminen on oman kokemuksen perusteella ollut! Joogan ohjaaminen alkoi vuodesta 2004, Jyväskylän Astangajoogayhdistyksessä. Sittemmin Vääksyssä Wellamo-opistossa ja Tallukassa. Linda on Vääksyyn muutostaan onnellinen, päätoiminen mielenterveystyön ja joogaohjauksen yrittäjä, vuodesta 2007 alkaen.

Vuonna 2010 Linda on perustanut Vääksyn Joogasalongin, kotiinsa, kulttuurihistorialliseen kesähuvilaan Ohtolinnaan. Joogasalongissa pidetään viikkotunteja, kursseja ja retriittejä, ja ohjaajina vierailee myös muita joogaopettajia läheltä ja kaukaa. Joogaohjaus on Lindalle elämäntapa ja rakas yhteisöllinen työ psykoterapiavastaanoton rinnalla.