Luodolla Soi!

Paikka: Linkosaari
Liput: Vapaa pääsy

Sunnuntai-iltana veneilijöille ja vesilläliikkujille tarjolla jälleen upea konsertti. Tällä kertaa Linkosaaren edustalla kuullaan maamme ykkösrivin laulajan, Aili Ikosen ja pianisti Antti Kujanpään musisointia.

Aili Ikosen poikkeuksellisen laaja ura on tähän asti sisältänyt lukuisia albumeita, upeita big band- produktioita, Ella Fitzgerald -tulkintoja, televisioesiintymisiä ja 60-luvun jazziskelmiäkin.

Suomen tämän hetken ykkösjazzlaulajaksi ja jopa nykyajan Laila Kinnuseksi tituleerattu Ikonen on valloittanut kuulijoita ympäri maan
herkällä mutta vahvalla tulkinnallaan.

Aili Ikonen on esiintynyt laaja-alaisesti aikamme huippuartistien kuten Jukka Perkon ja Hectorin kanssa. Häntä on kuultu niin Radion Sinfoniaorkesterin, Tampere Filharmonian, Turun Sinfonian kuin Umo Jazz Orchestrankin solistina. Ikonen tunnetaan nykyisin myös a’cappella-yhtye Rajattoman jäsenenä. Ikonen esiintyy pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa, pianisti Antti Kujanpään kanssa.

Ailiikonen.com
Instagram: ailiikonen
Youtube: AiliIkonen


Konsertista pääsee nauttimaan myös ryhmäkuljetuksella. Eli jos sinulla ei ole omaa kulkuneuvoa saaren edustalle, niin ole yhteydessä ja pääset ryhmäkuljetuksiin mukaan: