Soikoon sydämesi!

Liput:
Jooga 15 €
Konsertti 15 €
Jooga + konsertti 20 €

Tapahtumapaikka:
Päijännetalon edustan nurmialue
Meijeritie 1
17200 Vääksy

Osta lippu

klo 9.00 Hiljaisuuskävely

Norrlininpuisto ja Vääksynjoen luontopolku.
 Ohjattu hiljainen kävely johdattelee sinut joogan äärelle puistoon. Kävelykierroksella voit hiljentyä kuuntelemaan luonnon musiikkia tai virittäytyä joogaan.

klo 10.00 Joogahetki

Joogahetki vie sinut puistoon juurtumaan ja rauhoittumaan tähän hetkeen, hengittämään avoimemmin, purkamaan kehon jähmeyttä ja löytämään elämänvoimaa joogaharjoituksen parissa.Tavoitteena on antaa osallistujille maistiainen siitä, kuinka lämpimiä elämän hetkiä voi loihtia. Joogaharjoitus on liikunnallinen, mutta tutustumistasoinen myös ensikertalaisia huomioiden. Ota mukaan oma joogamatto ja viltti, sekä sään mukainen joustava vaatetus, jossa pysyt lämpimänä.

”Sisälläsi on läsnäolo ja hiljaisuus, josta voit havainnoida maailmaa.”

Ohjaaja: Linda Taakala, Joogaohjaaja ja psykoterapeutti

klo 10.45 Soikoon sydämesi!

Ulla Suokko – Sound Healing -konsertti
Ulla instrumentteineen kutsuu Sinut värähtelemään ja vahvistumaan, ihmettelemään ja inspiroitumaan. Tule kuuntelemaan ja kokemaan koko kehollasi, ihollasi, hengitykselläsi, äänelläsi, kuinka kauttasi virtaa koko maailmankaikkeuden viisaus, valo ja luova voima. Musiikillinen matka vie Sinut improvisoitujen äänien kautta tuttuihinkin melodioihin ja antaa mahdollisuuden puhaltaa huolet tuuleen, maadoittua, muistaa, tuntea, unelmoida — ja antaa sydämesi soida.