Vesimyllyllä Soi!

Paikka: Vesimyllymuseo 
Liput: 20/15 € (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset)
Lippu.fi tai paikanpäältä käteis- tai korttimaksulla

 

Osta lippu

Vesimyllymuseolla kuullaan Markku Lepistön konsertti joka on osa Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertuetta.

Harmonikkataiteilija Markku Lepistö on tunnustettu kansanmuusikko, jolla on takanaan yli 40 vuotta kestänyt musiikkiura. Sooloprojektien lisäksi Lepistö on musisoinut useissa eri kokoonpanoissa Suomessa ja ulkomailla. Lepistö on julkaissut kuusi sooloalbumia sekä useita nuottikirjoja. Konsertissa kuullaan sekä perinteisempää että Lepistön säveltämää uutta kansanmusiikkia.

Koneen Säätiö on myöntänyt Lepistölle vuosille 2023–2025 apurahan taiteelliseen työskentelyyn. Sen yhtenä osana toteutetaan Herttoniemestä Särestöniemeen -konserttikiertue kulttuuriympäristöissä eri puolilla Suomea. Lepistö toivoo kiertueen havahduttavan ihmiset näkemään arvokkaat kulttuuriperintökohteet elinympäristössään.

”Toivoisin että saisin heräteltyä ihmisissä ajatusta siitä, mitä se museo oikeasti pitää sisällään – että se ei ole pelkkiä esineitä vaan että jokaiseen esineeseen liittyy varmasti jotain ihan mielettömiä tarinoita, tapahtumia, elämänkulkuun liittyviä juttuja”, Lepistö pohtii. ”Samalla haastan museoiden ylläpitäjät ympäri maan miettimään, miten oman koti- tai talomuseon toimintaa voisi elävöittää ja monipuolistaa.”

Seuraa Herttoniemestä Särestöniemeen -kiertueen etenemistä somessa!

www.markkulepisto.com