Kesän musiikkikurssit 4.‑7.7.2023

Tervetuloa musisoimaan yhdessä kesällä Vääksyyn!
Kursseilla etsitään sinun omaa persoonallista ääntäsi, annetaan muusikkoutesi loistaa ja vahvistua. Musiikki on iloksi ja se luo hyvinvointia. Kurssi soveltuu niin harrastelijoille kuin ammattiopiskelijoille.

Kurssin hintaan kuuluu 180 min yksilötunteja/ryhmäopetusta sekä ilmainen pääsy Hyvin Soi! -festivaalin konsertteihin.

Kurssilla on mahdollisuus osallistua Feldenkrais® -menetelmän ryhmätunneille päivittäin sekä varata menetelmän yksilötunteja. Feldenkrais® -menetelmä on kehollinen oppimismenetelmä, jossa kaiken työskentelyn lähtökohtana on minäkuva. Menetelmän tavoite on auttaa ihmistä löytämään uudelleen omat luontaiset fyysiset ja psyykkiset ulottuvuutensa, hyödyntäen aivojen neuroplastisia ominaisuuksia. Kun ihminen löytää uusia, kerran unohdettuja tapoja liikkua, ajatella ja aistia, arki kaikkine tekemisineen helpottuu ja kevenee. Sen seurauksesta myös yleinen hyvänolontunne lisääntyy.

Feldenkrais® -menetelmässä on kaksi työskentelymuotoa: ryhmätunnit (Awareness Through Movement® ) ja yksilötunnit (Functional Integration®).
Lue lisää: marienpianokellari.fi/feldenkrais

 

Kurssitarjonta ja opettajat:

Laulun mestarikurssi (280 €) | Mari Karjalainen ja Marjaana Merikanto
Viulu (175 €) | Matleena Karjalainen
Kontrabasso (175 €) | Jasmiina Saarinen
Kitara (175 €) | Saija Klemola
Lasten ja nuorten orkesteri (90min/pv 60 €) | Taru Piira ja Lotta Koponen
Feldenkrais® (15 € / 60 min ryhmätunti) | Marie Körkkö. Ennakkoilmoittautuneille Feldenkrais-ryhmätunti­paketti 4×60 min 50 €. Yksilötuntia voi tiedustella halutessaan: marie.korkko@gmail.com